Social

Meteo// Vremea se încălzește la sfârșitul săptămânii

Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru acest sfârșit de săptămână. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), vineri, 17 mai, temperatura maximă a aerului va oscila între 16 și 21 de grade Celsius, iar temperatura minimă a aerului va varia între 4 și 9 grade Celsius.

Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată, iar vântul va sufla din est slab spre moderat.

În nordul țării, pe parcursul zilei, indicele din termometre va atinge maxime de 19 grade Celsius. Noaptea, se vor înregistra minime de 4...7 grade.

În centrul țării, termometrele vor indica până la 20 de grade Celsius. Noaptea, valorile termice vor oscila între 5 și 8 grade.

În sudul țării, se vor înregistra maxime de 21 de grade, iar noaptea temperatura aerului va oscila între 6 și 9 grade Celsius.

Potrivit prognozei, sâmbătă în capitală, se anunță maxime de până la 16 grade, iar duminică temperatura maximă a aerului va atinge valori de 23 de grade Celsius.

Citește mai mult